Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Festes i Celebracions del Nadal 2019-2020 a la Residència Llinars del Vallès

 
A la Residència Llinars del Vallès, que gestiona Pere Mata Social, culminem l’any amb una programació nadalenca molt variada. Iniciem les festes amb les visites dels diferents grups d’escoles, instituts i escoles de música de la zona. Visites protagonitzades per infants i adolescents que ens regalen amb molta il·lusió cançons, música, nadales, poemes, contes… però sobretot grans experiències que donen sentit a aquestes Festes.
 
Volem donar les gràcies a tots ells per l’esforç i fer-nos passar estones tan emotives: CEIP Damià Mateu, CEIP Salvador Sanromà, Escola de Música de Llinars del Vallès, IES Giola, Alumnes de Batxillerat escènic de l’IES GInebró, alumnes de l’ESO del GInebró, el Club Social Torrassa i a l’Ajuntament de Llinars del Vallès.
 
Tampoc podien faltar en aquestes Festes, moments de ball amb la col·laboració d’un gran artista: músic Chus, que va fer ballar a tots els més atrevits. I, el nostre propi ball de la Festa de Cap d’any.
 
El Nadal també va estar carregat d’altres activitats especials com: gimnàstica nadalenca, refranys nadalencs, contes i relats especials, tallers de postals de nadal i de decoració del nostre centre. No poden  faltar el “caga tió”, les projeccions especials en pantalla gran, la Quina de Nadal, sortida a la fira de Nadal de Granollers, la celebració dels aniversaris del mes i els àpats més especials… Ens vam acomiadar del  2019 i vam rebre el 2020 a ritme de dinàmiques i música. Finalment, acabem la programació de Festes amb la visita dels Reis d’Orient: els rebem amb entusiasme i amb la nostra pròpia carta plena de bones intencions, noves il·lusions i sense perdre mai l’esperança.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES