Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Festes de Nadal a la Residència Llinars del Vallès

El Nadal és una època entranyable per a tots, un moment de retrobament. Els regals, els grans menjars i la decoració nadalenca… són molts els detalls que contribueixen al fet que aquests dies siguin recordats amb gran afecte: “es respira un ambient especial”.

Algunes persones grans de la residència Llinars del Vallès, t’expliquen i recorden com celebraven el Nadal amb els seus pares i avis fa molts i molts anys. Records dolços i entranyables.

Durant les festes de Nadal, les visites als nostres avis de la residència augmenten considerablement, especialment per aquelles persones a qui el seu estat de salut no els permet sortir fora del centre. Altres avis, aprofiten aquests dies per passar-los al costat dels seus.

No obstant això, per tots els residents, i en especial per aquelles persones que passen les festes al centre, intentem posar el nostre granet de sorra en mantenir la màgia d’aquests dies i convertir-los en dies especials: decorant el centre, elaborant menús de dinar i sopars especials en les dates més assenyalades, celebrant el Tió, gaudint de l’actuació de la Coral de les veus de Torrasa i l’actuació de la Coral de nens de Llinars del Vallès, revivint la màgia amb  la visita a la residència dels Reis Mags per deixar-nos el seu regal, actuacions musicals…

02. Foto Festes Nadal 1
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES