Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Visita dels nens del Barça a la Residència Onze de Setembre del Prat de Llobregat

La Residència Onze de Setembre del Pere Mata Social va ser escollida per formar part del projecte "Masia Solidària", liderat per la Fundació del Futbol Club Barcelona. L'objectiu és ensenyar valors als esportistes que formen part de la masia del FCB, més enllà de l'esport. Nosaltres vam poder rebre i gaudir de la visita de l'equip pre-benjamí de Futbol-7, nens d'entre 7-8 anys que van compartir amb els nostres residents una jornada plena d'il·lusió, emoció i sentiments.

Onze nens, juntament amb onze dels nostres residents, van fer una activitat conjunta d'una hora aproximada de duració, estructurada de la següent manera: una dinàmica de presentació, una gimcana de l'esport per parelles (un nen-un avi), una explicació de la seva història de vida per part dels residents i un dibuix final que van regalar cada nen al seu company d'activitat. A més, la residència va obsequiar als nens amb una peça de puzle individual que totes plegades representaven el que volíem compartir amb ells "No deixis de somriure davant la vida".
 
Una estona entranyable amb uns nens molt implicats i respectuosos amb els residents que van fer molt fàcil la jornada. Per part dels nostres residents, alegria a les seves cares, il·lusió, moltes ganes de compartir, emoció... Va ser una experiència molt enriquidora per tothom.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES