Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Carnaval a la Residència de Cerdanyola del Vallès


A la Residència Assistida, Centre de Dia i Casal de la Gent Gran de Cerdanyola del Vallès de Pere Mata Social hem estat tota una setmana de festivitat per a celebrar el carnestoltes.
 
Vam començar el Dijous Gras dia 23 amb la tradició del menjar la truita.
 
Vam seguir gaudint de més diversió començant la nostra setmana de CONTES TRADICIONALS amb les consignes que el Carnestoltes ens va deixar, ens va fer disfressar-nos de princeses i prínceps, del gat amb botes, de caputxeta vermella i de bruixes.
 
El dijous dia 23 a la tarda vam poder gaudir d’una actuació molt especial i divertida a càrrec d’un grup de treballadors/es del centre que ens ho fan fer passar d’allò més bé amb dues actuacions basades en els contes de Heidi i Marco.
 
Divendres vam fer la nostra particular rua on no van faltar la música animada i les disfresses que havien estat preparant les setmanes anteriors els mateixos usuaris/es al taller de manualitats: Peter Pan, Ventafocs, Blancaneus... Tant usuaris/es com treballadors del centre van passar el matí molt animadament.
 
El carnestoltes va acabar amb el tradicional enterrament de la sardina on vam viure el nostre dol amb un petit grup d’usuaris/es que ens van acompanyar en aquest moment tan difícil del que vam voler fer partícips a tots/es els usuaris de centre de dia i residència.
 
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES