Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Dia de "Castilla-La Mancha", a la Residència Onze de Setembre del Prat de Llobregat


A la Residència Onze de Setembre del Prat de Llobregat, que gestiona Pere Mata Social,  continuem fent jornades típiques de diferents comunitats autònomes coincidint amb els llocs d'origen dels nostres residents.
 
En aquesta ocasió, l'ha tocat el torn a "Castilla-La Mancha". I que més típic de Castilla que el gran Don Quixot i els seus molins. És per aquest motiu que vam decorar el centre amb tres grans molins, un fotocall de Don Quixot I Sancho i unes banderes de Castilla. A més durant el dia vam fer diferents activitats relacionades.
 
Per una banda, una representació de la gran obra mitjançant titelles i ombres; un trivial per posar a prova als nostres residents i els seus coneixements de Castilla i, finalment, a la tarda vam veure la pel·lícula "Volver" del director, Pedro Almodóvar.
 
Un altre cosa que no podia faltar era un menú de Castilla format per un "Atascaburras" de primer, un llom adobat de segon i unes flors de mel de postres. Va ser una gran jornada que vam gaudir molt tant residents, com familiars i professionals.
 
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES