Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Any Brossa

 
Aquest any hem dedicat el taller de Bibliotemàtica a retre homenatge a aquest autor. Les persones usuàries de la Residència Relat d’Avinyó vam fer les lectures de Sant Jordi a la plaça amb les seves poesies, i, era emocionant com cada resident llegia i entonava com si la poesia surtis dels seus cors.  Cal esmentar que és un autor poc reconegut  popularment, però és sense dubte un dels artistes catalans i europeus més significatius del S XXI.
 
Per fer la cloenda del seu centenari vam gaudir els professionals i persones usuàries de la Residència Relat d’Avinyó, que gestiona Pere Mata Social, d’una conferència de la Sra. Glòria Bordons, pedagoga i investigadora de la literatura. És doctora en filologia catalana i llicenciada en història de l’art. És professora titular de la Universitat de Barcelona i màxima especialista en Brossa. Per a tots nosaltres fou un honor i un privilegi que ens dediqués part del seu temps.
 
Així ,doncs, el passat dia 5 de desembre i amb la col·laboració de la biblioteca d’Avinyó, tots vam estar atents, per escoltar el que ens va dir  la  Sra. Bordons  que és, per expressa voluntat del poeta,   directora de la Fundació Brossa des de l’any 2013.
 
Autora de diferents publicacions sobre Brossa  ens va donar claus de lectura per tal de poder entendre millor l’obra de l’autor , posant  en valor el seu vessant literari.
 
En definitiva ” vam aprendre amb Joan Brossa” i vam desenvolupar l’esperit reflexiu i crític que sempre treballem en  els nostres tallers.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES