Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La residència Relat d'Avinyó col·labora per segon any consecutiu amb l’Institut d’Artés


Aquest mes de gener la Residència i Centre de Dia per gent gran Relat d'Avinyó (Bages) inicia una col·laboració amb l’Institut d’Artés acollint dos grups d’alumnes de secundària.

Es tracta del Projecte que s’implementa a l’assignatura de Cultura i Valors Ètics o Religió, i on participen joves d’entre 14 i 16 anys que cursen tercer d’ESO. Aquest projecte pretén fomentar els valors de solidaritat i el compromís amb la comunitat, crear vincles intergeneracionals amb persones de l'entorn i realitzar activitats en contextos integradors. En finalitzar el projecte, els alumnes elaboren una memòria amb les reflexions de l’aprenentatge que han fet durant l’estada al centre.

Durant l’estona que els joves són al centre participen en activitats que organitza sobretot l’educadora social de la residència, però en els moments previs o posteriors a les activitats pròpies del centre ells mateixos prenen la iniciativa i organitzen jocs de taula, estones de conversa o petits passejos pel centre.
 
És el segon any en que el centre rep als alumnes d’Artés i el darrer es va tancar de forma molt positiva, tant per als nostres usuaris com per als alumnes que van participar, cosa que ha motivat ambdues parts a seguir col·laborant.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES