Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

20è aniversari de la Residència de Cerdanyola del Vallès de Pere Mata Social

 
A la Residència Assistida, Centre de dia i Casal de la Gent Gran de Cerdanyola del Vallès, de Pere Mata Social, hem celebrat 20 anys de vida!!
 
La celebració va començar divendres 23 de novembre amb el ja tradicional Concurs de Pa de pessic, l’actuació del grup de gimnàstica del Casal i una gran xocolatada en la qual es van poder degustar els meravellosos pastissos fets per familiars, treballadors/es i socis del Casal que van participar.
 
La gran festa va ser dissabte 24 de novembre que es va inaugurar a càrrec de la nostra Directora, la Sra. Piedad Pérez, que va donar pas a vàries actuacions al matí (màgia i country).
 
Al migdia es va convidar a tothom al Pica-Pica del qual van sortir ben contents.
 
La tarda va seguir molt divertida amb el show “Benvinguts al món del Circ”, on no van faltar els Pallassos de la Tele (socis del Casal), els personatges del circ que van ser interpretats per algunes treballadores de la residència i tot això combinat amb vàries actuacions de ball i de Dansa del ventre.
 
En aquesta jornada tan especial, vam comptar amb el suport dels responsables de Pere Mata Social, el Sr. Enric Cardús (Gerent), el Sr. Carlos Bardou (Director financer) i el Sr. Benjamí Nus (Director tècnic).
 
El nostre més sincer agraïment a tothom que va fer possible que aquest dia fos del tot inoblidable. I PER MOLTS ANYS!!!
 
 
 
 
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES