Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Nadal a la residència de Cerdanyola

A la Residència assistida, Centre de dia i Casal de la gent gran de Cerdanyola, hem gaudit amb varies activitats organitzades per la celebració de les festes de Nadal de 2017.

En aquesta primera part de Nadal vam rebre el dia 14/12 la visita dels alumnes de 4t d’ ESO de l’ Escola FEDAC Cerdanyola que ens van amenitzar el matí amb unes Nadales molt animades.

El dia 18/12 vam rebre una altra visita escolar, aquesta vegada els alumnes de 5è de Primària de l’Escola Collserola de Cerdanyola també que ens van fer un petit concert de Nadales i ens van fer entrega d’unes postals fetes per ells/es mateixos. Tot un regal avançat de Nadal que va fer molta il·lusió a tots els nostres usuaris/es de la Residència Assistida i Centre de Dia (això va quedar provat amb el somriure que mostraven els residents).

El divendres 22/12 els nostres usuaris/es van rebre el regal de Nadal després de fer “cagar” el nostre tió. No va ser fàcil rebre els regals, però després de cantar-li ben fort i donar-li alguns copets ens va “cagar” regals per a tots/es.

Ara ja esperem amb il·lusió l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient i esperem amb ganes que ens portin un altre regalet, ja que tots/es els nostres usuaris/es s’han portat molt bé.

Bones festes i bon any 2018!@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES