Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

19è Aniversari a la Residència de Cerdanyola del Vallès

BENVINGUTS A LA GRAN FESTA DELS OSCARS...
 
A la Residència Assistida, Centre de dia i Casal de la Gent Gran de Cerdanyola del Vallès, gestionada per Pere Mata Social, hem estat de festa per a celebrar el nostre 19è Aniversari. Aquesta vegada la temàtica de la festa ha sigut EL CINEMA  i més concretament LA GALA DELS OSCARS.
 
Vam començar el dijous 23 de novembre amb el visionat de la pel·lícula: “La fiera de mi niña” amb els grans actors Gary Grant i Katharine Hepburn.
 
Divendres 24 vam realitzar el ja tradicional concurs de Pa de Pessic en el qual treballadors, familiars i socis/es del Casal de Gent Gran, ens van fer entrega d’uns Pans de Pessic boníssims que vam poder degustar amb una gran xocolatada usuaris/es, familiars i socis/es del Casal. També vam poder gaudir de l’actuació de la coral de la casa (CORAL LA PEDRERA).
 
La gran festa de celebració va ser el dissabte dia 25 amb actuacions durant tot el dia.
 
Al matí vam comptar amb el grup de Gimba i Country del Casal. La tarda va estar amenitzada amb el ball i entrega dels Oscars a càrrec d’un grup de treballadores del centre, actuació de piano, Bollywood, coreografies de musicals i el punt i final el va posar l’orquestra que va arrencar a tots/es a ballar.
 
Tot això amb la col·laboració de tots els treballadors/es del centre disfressats de personatges de pel·lícula.
 
En definitiva tot un grapat de bones emocions, positivisme i alegria de la que es van contagiar usuaris/es, familiars, socis/es del Casal i professionals del centre.
 
No ens volem acomiadar sense donar les gràcies per compartir aquests moments tan especials al Gerent de l’Entitat el Sr. Enric Cardús, al Director Financer el Sr. Carlos Bardou i al Director Tècnic el Sr. Benjamí Nus.
 
FELIÇ 19è ANIVERSARI!!!!


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES