Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Elvira Ortega


Per què vas triar el nostre hospital per fer la residència?
Vaig triar realitzar la residència a l’Institut Pere Mata ja que havia realitzat les pràctiques de la carrera i vaig quedar molt satisfeta tant per la pràctica assistencial com pel tracte de familiaritat i proximitat amb el personal. A més de per proximitat a la meva residència habitual també va ser motiu de l'elecció, el fet de ser un hospital monogràfic que atén una gran extensió de població del territori.

Quins han estat els punts forts de la teva formació?
Poder rotar per unitats especialitzades en les quals pots veure un continu assistencial en acompanyar al pacient en diferents moments del seu procés. La varietat de formació i orientació del professional adjunt permet veure diferents formes d'intervenció i la col·laboració amb el mateix, sempre des d'un rol actiu. La formació amb la resta de companys de residència, tots especialistes en Salut Mental, és un altre punt fort, així com els espais de supervisió de casos.

Aconsellaries aquesta experiència a altres potencials residents?
Sense cap dubte, tant en relació amb la formació com al tracte és un molt bon lloc per a realitzar la residència.

Quins són els teus projectes quan finalitzis la residència?
Poder continuar el camí com a psicòloga especialista en psicologia clínica en alguna unitat de preferència dins de la institució amb formació contínua sense perdre l'entusiasme i respecte per aquesta professió.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES