Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Mireia Seguí

 
1. Per què vas escollir el nostre hospital per fer la residència?
Una part important de la decisió va ser per criteris geogràfics: prop de la meva ciutat natal, prop del mar, bona qualitat de vida... També van pesar en la decisió el fet que fos un hospital de referència en salut mental, que fos monogràfic, amb enfocament integrador, que el mateix hospital podia oferir una bona varietat de rotacions (tant les obligatòries pel ministeri com d'altres per a la rotació específica), i la jornada de portes obertes en línia que van organitzar improvisadament les meves R grans, on es respirava tan bon ambient que em van acabar de convèncer!

2. Quins han estat els punts forts de la teva formació?
Sens dubte, aprendre de l'equip humà dels diferents serveis de l'hospital. La rebuda als residents sempre és molt bona, sovint amb un bon equilibri entre acompanyar-nos i donar-nos responsabilitats. Cada professional té la seva manera de treballar i els seus punts forts, poder-ne veure tants "en acció" ajuda molt a incorporar coneixements i tècniques d'intervenció variades al nostre repertori. A part, l'ambient en els equips de treball i sobretot entre el grup de residents sempre és molt bo, per a mi, una de les coses a destacar.

3. Aconsellaries aquesta experiència a altres potencials residents?
Sí! Som un hospital amb un grup força gran de residents, tots de l'àmbit de la salut mental; fem formació quinzenal tots junts i es forma molt de caliu entre nosaltres, tant dins com fora de l'hospital.
 
4. Quins són els teus projectes en finalitzar la residència?
Encara em queden uns mesos, i la veritat és que, per ara, em tanco poques portes. Em ve de gust poder-me quedar una mica més de temps en un servei, portar els mateixos pacients... Si pogués, m'agradaria estar en algun recurs comunitari, que és l'enfocament que més encaixa amb la meva manera de treballar.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES