Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Tallers per la Formació Continuada al Servei de Rehabilitació del CSS Monterols


Des del Servei de Rehabilitació del CSS Monterols s’estan realitzant en els darrers mesos dos tallers per tal de promoure la formació continuada del personal que s’emmarquen dins del procés de millora continua de l’atenció als nostres usuaris.

Un d’aquests tallers versa sobre els Canvis Posturals. En ell la fisioterapeuta Misericòrdia Machuca, en petits grups, realitza una xerrada als auxiliars sobre la importància de realitzar correctament els canvis posturals fent ús de la roda de canvis existent al “Protocol Canvis Posturals i Nafres per Pressió” de HU Institut Pere Mata, on es treballa el correcte posicionament de l’usuari amb els productes de suport necessaris per tal d’evitar l’aparició de nafres.

En l’altre taller, que tracta sobre la disfagia i que està dins del projecte específic sobre el mateix tema que es desenvolupa al centre, la terapeuta ocupacional Elena Pérez realitza una part de la formació en la que s’expliquen de forma pràctica com realizar els àpats de forma segura donant estratègies de maneig en persones amb demència o dany cerebral adquirit i productes de suport per a l’alimentació.
 
Imagen CP


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES