Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Marina García

 
Marina García Miguel. MIR. HUIPM

Per què vas triar el nostre hospital per fer la residència?
M'havien arribat bones referències a través d’amics que havien preguntat altres anys i dels propis residents que ja eren aquí. L'acolliment en la jornada de portes em va agradar: el fet de conèixer les instal·lacions, les persones encarregades de la formació, un tracte proper… És alguna cosa que no vaig trobar en les meves visites a altres hospitals. Em va donar bon “feeling”.
 
Quins han estat els punts forts de la teva formació?
En abastar una població tan extensa des del principi de la residència ja comencem a veure casos amb bastant autonomia. Les guàrdies, per exemple, et permeten aquesta autonomia però sempre amb la supervisió d'un adjunt. En la majoria de serveis el resident és un membre més de l'equip.
 
Aconsellaries aquesta experiència a altres potencials residents?
Sí, no sols per l'hospital sinó també per la zona. T'ofereix una qualitat de vida que les grans ciutats avui dia no poden. A més, el fet que la majoria de residents siguem de fora afavoreix la cohesió i un clima de convivència molt bo.
 
Quins són els teus projectes quan finalitzis la residència?
Després d'haver estat 9 mesos en el Centre de Salut Mental de Reus em decanto per la xarxa externa. M'agradaria treballar en l'àmbit de la salut comunitària per la seva perspectiva integradora i multidisciplinària.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES