Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La Residència de Jaume Batlle participa a la fira d'entitats i artesans del Barri de Poblenou


Aquest diumenge, s'ha celebrat la 45a Fira d'Entitats i Artesans del barri de Poblenou. Enguany, ha representat la tornada dels residents a la festa del barri després de la pandèmia de la covid.
Aquesta activitat s'emmarca dins del Programa d'Integració a la Comunitat que desenvolupa la Residència Assistida i Centre de Dia de Jaume Batlle, de la Fundació Pere Mata, al llarg de l'any.
 
En concret,  durant les setmanes prèvies al diumenge 21 de maig, les persones usuàries de la residència han realitzat diversos tallers de manualitats adaptats a les capacitats cognitives i motrius de cada un d'ells per tal de poder vendre, durant aquest matí del mes de maig, els objectes manufacturats a la parada instal.lada davant de l'emblemàtic Bingo de la Rambla de Poblenou.
 
Tanmateix, es dona la circumstància que enguany es celebrarà el 31è aniversari de l'obertura de Residència Assistida i Centre de Dia de Jaume Batlle. Precisament, les pròpies persones usuàries en assemblea van decidir d'incorporar una "Costellada" al programa d'actes festiu i subvencionar-ho amb els diners recaptats a la Fira d'Entitats i Artesans.
 
D'aquesta manera, la Residència Assistida i Centre de Dia de Jaume Batlle participa de forma activa de les activitats populars i tradicionals del propi barri.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES