Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Segon Cicle de xerrades al Servei de Rehabilitació Comunitària de Reus

 
Dins d’aquest segon semestre de xerrades del Programa Psicoeducatiu de l’Àrea de Salut s’han realitzat diverses sessions formatives per tractar diferents temàtiques d’especial interès pels usuaris del Servei de Rehabilitació Comunitària (SRC) de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata.
 
El 21 de març, la psicòloga Teresa Borràs del Centre d’Addiccions i Salut Mental de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus va realitzar una xerrada per conscienciar dels riscos del consum de begudes energètiques. Durant aquesta sessió van sorgir diferents qüestions relacionades amb altres tòxics que es van abordar.
 
Durant el mes d’abril, es van realitzar dues xerrades des de la Creu Roja de Reus. La primera, dirigida als primers auxilis, va despertar un especial interès per la seva dinàmica pràctica.  La segona, va abordar el tema de Salut i seguretat a la Llar.
 
El 10 de maig el fisioterapeuta de l’empresa, Fernando Guerrico ens va parlar sobre higiene postural i va oferir als assistents unes pautes d’exercicis de mobilitat articular que es van posar en pràctica a la mateixa sessió. Actualment, s’ha introduït un espai a primera hora del matí per tal de realitzar alguns d’aquests exercicis abans de començar els grups.
 
Per posar fi al segons cicle de xerrades de salut, el passat divendres 21 de juny es va organitzar, amb la col·laboració d’infermeria del Centre de Salut Mental de Reus, una xerrada per preparar als usuaris abans que arribi la calor. Aquesta va ser a càrrec de les professionals de l’àmbit d’infermeria del Centre d’Atenció Primària Cap Llibertat, Montserrat Llauradó i Alicia Reche. Aquest espai informatiu ha estat enfocat a informar sobre les mesures a realitzar per afrontar millor la calor.
 
La valoració des del servei és molt positiva, ja que suposa un espai informatiu i de consulta sobre temes rellevants de salut.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES