Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Vermut Solidari de la mà de l'Associació de Familiars de Malalts Mentals Dr. Francesc Tosquelles

 
El pròxim 15 de juny de 2019 l'Associació de Familiars de Malalts Mentals Dr. Francesc Tosquelles organitza un Vermut Solidari d'11h a 14h als Jardins de la Casa Rull de Reus, amb música en directe a càrrec de Impaktats i After Dark, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus, Vermuts Miró, Aguiló Vinateria, Marc Márquez i Sergi Roberto. L’entrada serà gratuïta, i es podrà col·laborar amb un Vermut Solidari per 3€.
 
Aquesta associació és una entitat sense ànim de lucre que atén a persones amb problemes de salut mental i les seves famílies, amb la missió de contribuir a la millora de l’assistència sanitària i social, de l’atenció i informació de les persones afectades i els seus familiars, i a la rehabilitació, integració i reinserció social de les persones amb problemes de salut mental.
 
Els beneficis obtinguts en aquesta segona edició aniran destinats al Servei de Club Social de Joves de l’entitat, que ofereix la possibilitat de que les persones 18-35 anys a gaudir d’un espai propi dos dies a la setmana.
 
Us esperem a tots!!!
 
 
 
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES