Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Entrevista als usuaris de l'Hospital de Dia d'Adults de l'HU IPM a Tarragona Ràdio

 
Des de l'equip de l'Hospital de Dia d'Adults de Tarragona, de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata, hem començat a promoure la participació dels nostres usuaris en tasques de voluntariat. Els resultats d'estudis recents indiquen que aquest tipus d'activitats són beneficioses en trastorns com la depressió o l'ansietat, així com en la millora de la interacció social, les habilitats per dur a terme les activitats quotidianes o la millora de les competències laborals entre d'altres aspectes.
 
Actualment estem col·laborant amb diverses institucions com Càritas - amb el projecte Filigrana que s'encarrega de venda de roba usada donada- i Fundació Formació i Treball, col·laborant amb el menjador social de Tarragona (Taula Amiga). A través de la responsable de la Federació Catalana de voluntariat, Laura de la Morena, se'ns va oferir la possibilitat d'acudir a Tarragona Ràdio perquè els nostres usuaris poguessin explicar aquestes experiències.
 
El dia 28 de novembre vam participar al programa de ràdio "Voluntaris" que s'emet els últims dimecres de cada mes de 12:00 a 12:30 en aquesta emissora. L'activitat ha estat valorada com a molt positiva tant pels nostres usuaris com pels professionals allà presents, de manera que esperem poder continuar amb aquesta col·laboració.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES