Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Jornada de reflexió i debat sobre els projectes i objectius de la Taula de Salut Mental

Una trentena de participants en representació de les diferents entitats i associacions que formen la Taula de Salut Mental del Camp de Tarragona es trobaran el proper divendres, 2 de març, a l’aula 2 de la biblioteca de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata a les 10.30 h. Durant la jornada, es reflexionarà sobre els primers anys de vida de la Taula, que just aquest 2018 farà 5 anys.
 
La jornada es desenvoluparà amb la col•laboració de Salut Mental Catalunya, representada per Mònica Carriler; i tutoritzada per Spora, una consultori de l’àmbit social.
 
L’objectiu de la trobada és posar en comú els projectes i objectius desenvolupats per les diferents comissions de treball durant aquests anys, avaluar la feina feta i reflexionar conjuntament sobre quines han de ser les properes línies prioritàries d’actuació.
 
Hi participaran, entre altres, la regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus, Montserrat Vilella, la regidora de Salut de l’Ajuntament de Reus, Noemí Llauradó, la Gerent Territorial d’Enseyament, Marta Viñes, la presidenta de la Taula de Salut Mental, M Carmen López i altres representants de la Generalitat, professionals de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata, associacions de familiars i pacients, representants dels mossos d’esquadra, policia local, protecció civil…
 
El programa de la jornada és el següent:
 
10:30 Presentació del model de taules. Explicació de tot el que ha fet la Taula del Camp de Tarragona d’ençà que es va iniciar.
10:40 Explicació dels objectius a treballar recollint històric de comissions del que s’ha treballat fins a l’actualitat.
10:45 Treball en grups per definir les línies d’acció del Pla anual de la Taula.
11:15 Posada en comú.
11:50 Descans.
12.10 Priorització de les accions i creació dels grups de treball.
12:30 Finalització de la dinàmica.
La Taula de Salut Mental del Camp de Tarragona es va constituir l’11 d’octubre de 2013, coincidint amb la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental.
 
Fins ara, les principals línies d’actuació s’han centrat en:
• la sensibilització i la prevenció
• la lluita contra l’estigma
• la revisió de protocols i circuits
• la gestió dels casos complexes
• aconseguir el compromís i la implicació de les administracions en l’aplicació de les solucions proposades
 
Peu de foto:
A la fotografia, un moment de la reunió de la Taula Institucional el passat mes d'octubre, per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES