Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

El SRC de Tarragona enviem propostes pel confinament

Les incansables terapeutes del Servei de Rehabilitació Comunitària (SRC de Tarragona us enviem la segona entrega de les recomanacions per ocupar el temps. Esperem que us serveixi. L'equip del SRC Tarragona, de l'Hospital Universitari Instiut Pere Mata, ho preparem amb molt de carinyo.
 
L’equip del centre volem procurar que tingueu el millor confinament possible així que hem pensat d'enviar-vos unes propostes d’activitats, si les feu… penseu a comentar-nos que us han semblat: podeu enviar-nos un correu a: srctarragona@gmail.com.
 
Ioga: Aquesta setmana us proposem una classe d’iniciació a la pràctica del ioga: https://youtu.be/WamU36hXiNw,
si us agrada i noteu que us va bé, podeu seguir els vídeos de la Xuan Lan durant aquests dies, a través del seu canal de YouTube: Xuan Lan Yoga
 
Pren un moment per a reconnectar amb tu: aquesta vegada us proposem fer una miqueta de mindfulness. Meditacions guiades per la Dra. Inda Zango, Terapeuta Ocupacional.
 
Meditación ”una pausa para ti”
 
Meditación “respiración consciente “
 
No s’acaba aquí, continuem amb propostes culturals i per a posar en forma les neurones!!
 
Proposta cultural:
El gran “Cirque du Soleil” ha decidit fer en obert part dels seus espectacles. Ofereixen un espectacle de 60 minuts online per a tot el món.
És una gran oportunitat de gaudir de les seves interpretacions, us deixem l’enllaç: Circ du Soleil
 
Un repte cognitiu
Series capaç de reorganitzar els números de la figura, de manera que no hi hagi dos números consecutius tocant-se ni verticalment ni horitzontalment ni diagonalment?
Quants triangles?
Cal tenir en compte tots els triangles, sembla fàcil però heu d’estar molt atents!!!!!


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES