Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La sessió sobre el Programa de Doctorat “Salut, Psicologia i Psiquiatria” aterra a l'HU IPM

 
Les persones que finalitzen el doctorat tenen almenys 7 habilitats que estan molt ben valorades per optar a un lloc de treball qualificat (comunicació escrita, comunicació oral, recerca, lideratge, gestió de projectes, pensament crític i col·laboració). Però, en què consisteix el doctorat?
 
Per parlar sobre aquesta formació, el dia 7 de març, l’Institut Pere Mata ha organitzat una sessió sobre el Programa de Doctorat “Salut, Psicologia i Psiquiatria”. La coordinadora del programa, la Dra. Mª Teresa Colomina, ha abordat aspectes organitzatius i pràctics del programa i també quines oportunitats tenen els estudiants en aquest període, com per exemple, la possibilitat de fer una estada de recerca en un altre país que és un mèrit molt valorat per optar al premi extraordinari de doctorat. També s’ha explicat com treure el màxim profit del doctorat a través dels programes de formació tant per supervisors com per doctorands que ofereix la nostra universitat, la Universitat Rovira i Virgili (URV). Aquest aspecte ha estat explicat pel Dr. Joan Carvajal, membre del grup de formadors per a la professionalització del doctorat de la URV, que també ens ha fet reflexions sobre els diversos estils de supervisió, dels deures i drets tant dels doctorands com dels supervisors, i també de la constant evolució del doctorat tant a la nostra universitat com a nivell internacional.
 
Aquesta sessió ha generat un gran interès en la nostra institució amb l’assistència d’un gran nombre de residents, doctorands i supervisors, fet que indica que els estudis de doctorat són de gran interès pels professionals de l’Institut Pere Mata.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES