Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Dia Mundial de la Salut Mental

 
El passat 10 d’octubre es va celebrar el dia Mundial de la Salut Mental i des de les unitats d’hospitalització de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata, com són Monterols, URH (Unitat Rehabilitadora Hospitalària), UPG (Unitat Psiquiatria Geriatria) fins a UPLLE (Unitat Psiquiatria Llarga Estada) també vam voler celebrar-ho.
 
Per primera vegada es va fer una proposta conjunta: es van programar diferents activitats en les que van poder participar tots els usuaris que ho van desitjar, fomentant la relació e interacció entre els interns de diferents unitats.
 
Degut al mal temps es va aplaçar la celebració al dimecres 17 d’octubre, dia en que es van posar taules a la plaça del davant de la URH (Unitat Rehabilitadora Hospitalària) i es van poder realitzar activitats a l’aire lliure durant tot el matí, com participar en la lliga de petanca, dibuixar, jugar a jocs de taula o a futbol.
 
La proposta va tenir molt bona acollida, participant-hi uns 70 pacients. Tant usuaris com professionals van fer-ne una valoració molt positiva de la iniciativa conjunta pel que considerarem repetir-ho en altres ocasions.
 
 
 
 
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES