Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Residents de l’HU IPM realitzen la seva rotació a l’Hospital Universitari La Pau de Madrid


Patricia Mulet i Carlota Miró, residents de Psicologia Clínica de 4t any de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM), estan realitzant la seva rotació externa a la Unitat de Formació i Investigació en Psicoteràpia (UFIP) de l'Hospital Universitari La Paz de Madrid.
 
Aquesta unitat, coordinada per les doctores Carmen Bayón i Beatriz Rodríguez Vega, és un centre de referència en Psicoteràpia Integradora des de la seva creació el 2006. Els residents externs poden optar entre dos itineraris: Psicooncologia i dolor crònic a l'Hospital Universitari La Paz o Salut mental en la Unitat de Psicoteràpia l'Hospital Carlos III.
 
La pràctica assistencial té un pes fonamental en la rotació i els residents externs participen activament en sessions de teràpia individual, grupal, multifamiliar i interconsulta hospitalària, amb la supervisió directa de professionals amb àmplia experiència. Els residents reben formació específica en programes de reducció de l'estrès basat en mindfulness, així com en teràpia grupal basada en mentalització per a pacients amb trastorns de personalitat i trastorns alimentaris. De forma complementària es porta a terme una important activitat docent i de recerca amb seminaris, sessions clíniques, bibliogràfiques i de supervisió.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES