Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Residents de psiquiatria de l'Institut Pere Mata participen en l'Acadèmia de Ciències Mèdiques


El residents de quart any de Psiquiatria i Psicologia Clínica de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM) han participat en la primera sessió científica que organitza l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears al curs 2023-2024. La sessió es va dur a terme el passat 18 d’octubre de 19:30 a 21:30h amb un format telemàtic. Les sessions estan obertes a tots els residents de Salut Mental de Catalunya així com als tutors.

El tema tractat va ser “Síndrome X Fràgil” i van participar com a ponents l’Hospital Universitari Institut Pere Mata, l'Hospital Universitari Son Espases i l’Hospital Universitari Parc Taulí. Cada centre va presentar una breu introducció teòrica del tema, un cas clínic i unes conclusions que donaven pas posteriorment al debat per part dels moderadors i a les preguntes dels assistents.

Aquestes sessions científiques es faran amb caràcter mensual durant tot el curs i tractaran temes tan interessants com estratègies en depressió resistent, psicogeriatria d’enllaç, reducció de danys en persones que utilitzen psicodèlics, síndrome metabòlica en psiquiatria i influència del gènere en els Trastorns de la Conducta Alimentària (TCA).
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES