Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

IX Jornada dels Programes d'Atenció Específica a les Persones amb Trastorn Psicòtic Incipient

El dijous 15 de juny es va celebrar la IX Jornada dels Programes d'Atenció Específica a les Persones amb Trastorn Psicòtic Incipient (PAE-TPI) al CaixaForum de Barcelona coincidint amb el 10è aniversari de la implantació dels primers programes d'intervenció en trastorn psicòtic incipient a Catalunya.
 
La jornada titulada "Passat, present i futur dels Programes d’atenció a la Psicosi Incipient a Catalunya i el Regne Unit" va comptar amb la prestigiosa presència del professor Max Birchwood, pioner en la implantació dels programes d’intervenció precoç en el Regne Unit. La Dra. Vanessa Sanchez-Gistau coordinadora del EIP de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata també ha participat en la taula-debat "Passat, present i futur dels Programes d’atenció a la Psicosi Incipient a Catalunya" conjuntament amb el Professor Birchwood i el Doctor Daniel Bergé de l’Hospital del Mar i Mercè Teixidó Cap de l’Àrea de Salut mental Sarria-Sant Gervasi.
 
La jornada va comptar també amb la presència de la directora del Pla Director de Salut Mental i Addiccions del departament de Salut, Cristina Molina i es van descriure i debatre els reptes que ara es presenten davant l’anunci de l’ampliació del programa a tot el territori català.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES