Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Com afecta la pandèmia a les persones amb problemes de salut mental?

 
Dijous, 22 d'octubre a les 19 hores es celebra la taula rodona Com afecta la pandèmia a les persones amb problemes de salut mental?.
 
Hi participen:
  • Francesc X. Arrufat Nebot, director mèdic i psiquiatre de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata. Realitzarà la presentació introductòria.
  • Irene Barberan Soriano, psicòloga de l’Associació Asperger-TEA del Camp de Tarragona (Aspercamp). Centrarà la seva ponència a l’atenció les persones usuàries, reculls de les entitats de Reus i com s’ha adaptat l’atenció als usuaris durant la pandèmia.
  • Carles Garcia Pujol, membre de l’Associació Salut Mental Dr. Tosquelles. En primera persona.
  • Noemí Panadés Muñoz, administrativa de la Unitat d’Atenció al Ciutadà de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata de Reus. Tractarà els resultats d’una enquesta de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata sobre la satisfacció de les persones usuàries en relació a l’atenció dels dispositius de salut mental durant el confinament.
  • Teresa Carot Subirats, psicòloga de l’Associació de Trastorn Bipolar de les Comarques de Tarragona.
 
La taula rodona es realitzarà en línia, oberta a tothom i gratuïta, a través de l’enllaç https://www.reus.cat/endirecte, i al canal de YouTube de l’Ajuntament de Reus mitjançant l’enllaç https://www.youtube.com/reuscatsessions.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES