Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

El SRC El Vendrell participa en la xerrada informativa sobre TOC de l'Associació Món Tocat

L'Associació Món Tocat va organitzar el passat 18 de febrer a la tarda una conferència sobre el Trastorn Obsessiu-Compulsiu (TOC) al Centre Cívic de l'Estació de El Vendrell. Hi van participar la Dra. Pino Alonso, psiquiatra de l’unitat de TOC de Bellvitge; la psicòloga clínica Vanessa Punset, del Servei de Rehabilitació Comunitària (SRC) El Vendrell de l'Hospital Universitari Institut Pere MataCarme Mestre, farmacéutica comunitària; Jaume Aymar, DJ afectat pel TOC; i Montse Navarro, presidenta de l’associació i testimonis d’afectats pel TOC.
 
Món Tocat és una associació del Baix Penèdes, ubicada a la població de El Vendrell, creada per una família i formada per afectats de TOC, amb la finalitat de donar a conèixer l'afectació i lluitar per ampliar els recursos de salut mental pel seu tractament.
 
A l'acte es va projectar un curt sobre el TOC fet per les estudiants de Psicologia de la URV, Núria Corominas, Anna Prat i Sílvia Robert. En acabar el curt, la Dra. Pino va explicar el Trastorn Obsessiu-Compulsiu; seguidament, la Vanessa Punset va exposar els recursos actuals de salut mental de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona, així com les dades de prevalença del TOC a la nostra regió. Seguidament, Carme Mestres va explicar les iniciatives que s'han pres des del col·legi de farmacèutics de Tarragona per donar a conèixer el TOC i, per últim, va acabar amb el testimoni del DJ Jaume Aymar com afectat de TOC.
 
Aquestes exposicions van generar preguntes del públic i una interessant interacció amb els ponents.
 
 
 
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES