Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

"II Jornada Treball Social Sanitari, peça clau en salut"

 
El 16 de novembre de 2018, de 8:30h a 14h es celebra la “II Jornada Treball Social Sanitari, peça clau en salut” a l’Aula Magna del campus Catalunya, de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.
 
El Grup Pere Mata hi participa al comité organitzador, amb Helena Garzón, de la Unitat d’Aguts Hospital Universitari Institut Pere Mata; Ana Jerez, del Centre de Salut Mental d’Adults de Tarragona; Marina Rodríguez, de Villablanca Serveis Assistencials; i Judith Roig, Unitat de Patologia Dual/Clínica Psiquiàtrica Universitària de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata.
 
A part, els professionals del Grup Pere Mata també participen com a docents, com és el cas d’Ana Jerez, treballadora social sanitària de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata, amb “Protocol d’actuació en fills de persones amb TMS”; Carmen García, psicòloga, i Mònica García, treballadora social, ambdós professionals d’Atria de Villablanca Serveis Assistencials, amb “Una mirada cap al futur”; i Vanessa Olivé, treballadora social sanitària amb funcions de direcció tècnica de l’entitat tutelar de la Fundació Pere Mata, amb “Protecció i suport a l’exercici de la capacitat”.
 
És una jornada adreçada a treballadors socials de l’àmbit sanitari i social i d’altres professionals interessats en la jornada.
 
La importància que els factors psicosocials tenen en el procés de salut-malaltia fa necessari tractar els problemes que incideixen en el manteniment de la salut de les persones. Aquest és l’àmbit d’actuació del treballador social sanitari.
 
Després de l’èxit de la primera edició, continuar i consolidar unes jornades de treball social sanitari al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre és una oportunitat per seguir compartint experiències i coneixements, així com de compromís professional. És per això que us volem convidar a assistir a aquesta segona Jornada de Treball Social Sanitari d’interès per a qualsevol professional de l’àmbit sanitari o social.
 
La data límit per la inscripció és el dia 9 de novembre i es pot realitzar en aquest enllaç.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES