Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

IV Jornada d’Immersió Estratègica del Clúster de Salut Mental


El passat 29 d’octubre de 2018, l'Hospital Universitari Institut Pere Mata va participar en la IV Jornada d’Immersió Estratègica del Clúster de Salut Mental que es va celebrar en l'auditori de l’Hospital Sant Joan de Deu a Esplugues de Llobregat.
La Dra. Vanessa Sánchez-Gistau (Hospital Universitari Institut Pere Mata) va participar en una taula-col·loqui conjuntament amb el Dr. Eduard Vieta (Hospital Clínic de Barcelona), la Dra. Montse Dolz (Hospital de Sant Joan de Deu) i representants del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, de la Federació Salut Mental Catalunya i d'agència AQUAS sobre “La intervenció primerenca en Psicosi a Catalunya",  a partir de les conclusions del Llibre Blanc presentat oficialment en el passat congres nacional de psiquiatria celebrat a Granada.

La Immersió Estratègica és la jornada anual de referència del Clúster de Salut Mental de Catalunya que ha reunit en aquesta ocasió, 60 empreses i entitats de salut mental per posar en comú els temes que els afecten.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES