Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

[Enquesta] XXV Setmana sense fum

Us animem a participar, en la celebració de la Setmana Sense Fum (SSF), que tindrà lloc durant la setmana del 25 al 31 de maig, al voltant del Dia Mundial Sense Tabac (31 de maig).

Aquest cop perquè ompliu una enquesta adreçada a la població que romandrà oberta fins al 22 d’abril. Amb aquesta enquesta pretenem conèixer el consum i l‘opinió de la població general en temes d’actualitat sobre tabaquisme.

La Setmana Sense Fum és una iniciativa originària de la Sociedad Española de Medicina Familiar y Comunitària (semFYC), que coordina el Programa Atenció Primària Sense Fum a Catalunya, en el context de SumaSalut (AIFICC, CAMFiC i ASPCAT) i s’organitza amb diverses entitats i organitzacions relaciones amb la campanya*.

El lema d’aquesta edició és “Zero emissions també als teus pulmons”. Us encoratgem a fer-lo extensiu i a fer accions individuals o col·lectives.

L’objectiu de la Setmana Sense Fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum i de residus del tabac. La Setmana Sense Fum és una de les eines amb què cada any fem realitat el nostre compromís per promoure conductes saludables, tant per a infants i adolescents, com per a persones adultes.@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES