Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

La Festa Major del Pavelló 19

Enguany, per primera vegada a la Unitat de Llarga Estada de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata, hem celebrat la Festa Major de la nostra Unitat.
 
La proposta va sorgir del grup de festivitats de la nostra Unitat, que havia recaptat diners durant la festa de Sant Jordi, on es va muntar una parada solidària a Reus. La proposta d’organitzar una gran festa va tenir una gran acollida des de l’inici, creant una comissió de festes formada per 20 usuaris i 2 terapeutes ocupacionals, que es van encarregar d’anar recollint les diferents propostes i de realitzar tots els preparatius.

La festa ha comptat amb 21 propostes diferents: tornejos, activitats lúdiques i culturals. Destacant el pregó d’inici de festes, la paellada popular, la trobada gegantera amb la banda de música “La Verónica”, ball amb música en directe a càrrec del grup “La Quimera” i la representació teatral “Els minairons”.

La “Festa Major del 19” ha constituït un espai de trobada i d’intercanvi entre els usuaris i els treballadors, comptant amb la implicació de tota la nostra Unitat.
Visca la Festa Major!


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES