Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Celebració de la Tercera "Festa Major" a la Unitat de Llarga Estada

 
L’actual context de pandèmia ha suposat una sèrie de pèrdues per a les persones usuàries hospitalitzades a l'Hospital Universitari Institut Pere Mata, entre d’altres, la proximitat i interacció amb la comunitat. Es van paralitzat les visites durant molts mesos, i actualmen les sortides a l’exterior encara no es poden dur a terme. 
 
Tot i així s'ha tirat endavant l’esperada celebració de la "Festa Major", una tradició iniciada ara ja fa tres estius, amb les precaucions pertinents, tenint en compte la realitat que estem vivint.
 
Durant una setmana la Unitat de Llarga Estada de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata s’ha vestit de festa per donar lloc a una sèrie d’activitats lúdiques i torneig esportius. La xocolatada popular per recol·lectar fons, la paellada popular, la discomòbil a càrrec de DJ Pepe’s i la sessió de cinema han sigut els plats forts de cada dia compaginats amb les competicions esportives i de jocs de taula. 
 
Els torneig escollits per enguany han estat: tir d’anelles, 4 en ratlla, penals, escacs, dominó, Wii, futbolí, petanca, “quién es quién”, “speed cubs” i rummikub.
Trencar amb el patró de rutina durant aquests dies, ha permès als usuaris poder gaudir, i alhora un retorn positiu per tots els esforços que estan fent per solidaritzar-se amb la situació que estem vivint. 
 
Bona Festa Major!!


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES