Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Teràpia "En Comunitat" de l'IPM, celebra diverses activitats durant el mes de març

Durant el mes de març, el grup En Comunitat de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata, ha organitzat diverses activitats que han reunit persones de la URH (Unitat de Rehabilitació Comunitària). A continuació, es detallen algunes d'aquestes iniciatives:

  1. Celebració del Dia Internacional de la Dona (8 de març): En commemoració del Dia Internacional de la Dona, es va organitzar un esdeveniment especial a la URH. Els membres del grup van dissenyar una pancarta commemorativa, on els participants van tenir l'oportunitat d'expressar les seves percepcions i sentiments escrivint una paraula que consideressin representativa de la dona.
  2. Caminada per la Boca de la Mina (19 de març): El 19 de Març, els membres del grup van gaudir d'una caminada a la pintoresca zona de la Boca de la Mina. Amb un clima assolellat, l'excursió va ser una oportunitat perfecta per a la comunitat de gaudir del paisatge i de l'aire lliure mentre compartien converses i moments agradables.
  3. Gimcama Pasqüera (26 de març): A finals de mes, es va dur a terme una divertida activitat de gimcama amb temàtica pasqüera a les instal·lacions de la URH. Els participants van explorar el pati de la URH a la recerca d'ous de Pasqua decorats, que posteriorment es van intercanviar per deliciosos ous de xocolata. Aquesta activitat va fomentar la diversió i la camaraderia entre els membres.

Les diverses activitats organitzades pel grup En Comunitat durant el mes de març van permetre als membres de la URH connectar-se, participar en experiències enriquidores i crear vincles positius.@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES