Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

L'Institut Pere Mata ha recaptat 9.316,76 € per a La Marató

 
L’Hospital Universitari Institut Pere Mata (HU IPM) ha organitzat i participat en diferents actes per recaptar diners per la Marató TV3.

La participació de les persones usuàries de salut mental dels centres de l’HU IPM, ha estat molt diversa:

  • Creació d’obres d’art (pintures, escultures, etc),  que han estat exposades i amb possibilitat de ser adquirides a la Sala Santa Llúcia i Passeig Sunyer de Reus i a la Biblioteca Municipal del Vendrell.
  • Elaborant material com punts de llibres, decoració nadalenca, sabons ecològics i artesanals, caixes decorades, etc. posades a la venda a les biblioteques de Reus i del Vendrell, als centres de l’HU IPM, a Tarragona…
  • Creant grulles des de la Unitat de Rehabilitació (URH) i a l’Hospital de Dia d’Adults de Reus. 4000 i 1000 grulles respectivament. Recaptació de 5000 € , de les quals ha fet donació la Fundació MGC.

Professionals de l’HU IPM hem col·laborat a la caminada popular per la salut mental organitzada per Reus Esport i Lleure amb la col·laboració de l’Associació de salut mental Francesc Tosquelles. S’han recaptat 1.185 € dels quals ha fet donació  Reus Esport i Lleure. Aprofitant l’organització d’aquesta caminada es van vendre bicicletes del projecte solidari  Rodamón,  de l’Hospital de Dia d’Adults de Reus, conjuntament amb diferents elements realitzats per persones usuàries.

Es  van organitzar xerrades divulgatives i tallers, a Reus i Tarragona, sobre la recerca local amb impacte global.

  • La Residència Monterols també ha realitzat un ingrés de 605 € a la Marató TV3.
El 19 de desembre, dia en que es va fer la Marató es va organitzar un acte al Pavelló dels Distingits de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata, amb gran èxit d’assistència malgrat les limitacions d’aforament per mesures covid (més de 200 persones). Es va desenvolupar en un ambient festiu amb l’actuació de la Colla Gegantera de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata, els Gegantons de Reus, el concert del Grup de Gòspel Sintònics, la Colla Castellera els Xiquets de Reus…


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES