Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Cursa Grup Oliva – Herois per l’Alzheimer 2019

 
És 31 de març de 2019, són les onze del matí i es dona el tret de sortida per la segona cursa dels “Herois per l’Alzheimer”. 1.700 participants entre corredors i gent que ha fet la cursa caminant, un total de més de 2.000 participants si hi sumem els dorsals solidaris. 17.500 € recollits i que el “Grup Oliva”, patrocinador de la cursa, ha lliurat a l’Associació d’Alzheimer Reus i Baix Camp.
 
Un matí ple d’emocions que ha tingut el seu moment més àlgid quan els veritables protagonistas de la jornada, els HEROIS que lluiten dia rere dia contra aquesta malaltia, han iniciat una petita cursa caminant els últims metres del recorregut, acompanyats de familiars i cuidadors i animats per tot el públic assistent, fins travessar la línea de meta, una meta que han de creuar cada dia demostrant que han tornat a vèncer, que no s’han deixat acovardir per aquest monstre anomenat “Alzheimer”.
 
La festa, com no podia ser d’una altra manera, ha acabat amb sortejos i ballant a ritme de zumba, amb tota la gent, des d’avis a nets, passant-t’ho d’allò més bé.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES