Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

V Congrés Català d’Infermeria de Salut Mental

El passat 7 i 8 de juny és va celebrar el V Congrés Català d’Infermeria de Salut Mental, organitzat per l’Associació Catalana d’Infermeria de Salut Mental (ASCISAM), amb el títol de HORITZÓ x 100.
 
La infermeria de l’HU Institut Pere Mata va participar amb diferents comunicacions: M. Jose Algora, infermera de l’Equip d’intervenció precoç, va presentar l’estudi de l’hàbit alimentari en pacients en fases inicials de psicosis. Laura Ortega, infermera de la Unitat de Rehabilitació Hospitalària (URH), va presentar la implicació de l’estrès percebut en l’augment de pes en pacients amb un primer episodi psicòtic o en risc de patir-ho.
 
Nuria Clotet, en representació de l’equip d’infermeria de la Unitat de Crisi d'Adolescents (UCA), va presentar la Guia d’acollida en la UCA de l’HU Institut Pere Mata. Laura Ortega, de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata,  va rebre el primer premi a la millor comunicació oral i la UCA va rebre el premi a la millor experiència.
 
abL'equip d'infermeria d'Aguts i els residents de segon any van presentar unes comunicacions en format pòster i Jordi Muntané, director d'infermeria de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata, va formar part del comitè científic.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES