Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Reus Capital de Cultura Catalana 2017. Institut Pere Mata capital del modernisme ara i sempre


Aquest passat dissabte, 18 de febrer, La Xarxa Televisions que emet per Movistar+ i les televisions locals de Catalunya, va emetre el seu programa, “1món.cat”, en directe des del marc incomparable del Pavelló dels Distingits de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata.
 
Programa de difussió cultural i entreteniment, amb connexions en directe des de diferents punts del territori català, entrevistes, entre d’altres a Ernest Benach i la Regidora de Cultura, Montserrat Caelles, actuacions musicals i al jardí del pavelló ballada dels Gegants de Reus i també dels Gegants de Pere Mata.
 
 
Per acabar el programa i amb ganes de celebrar tot del que a Reus som capaços, Cèsar Compte, gerent de l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya i impulsor del projecte “Una rosa per la llibertat”, dins de les actuacions del Reus Capital de la Cultura Catalana, va explicar que es volia dur a terme un acte simbòlic fent que tant les institucions de la ciutat, implicades aquestes en el projecte, com tots els ciutadans que així ho desitgessin, el 27 de maig i durant tot el dia, podrien portar roses a la Plaça de la Llibertat amb la idea de convertir-la en un gran jardí.
És evident que la flor escollida és la rosa per què aquesta és el símbol de la ciutat de Reus. Mentre el jardí es va formant amb el pas de les hores, a la plaça hi tindran lloc diverses actuacions, entre elles algunes seran de dansa, a càrrec de la Jove Companyia de l’Escola de Dansa del Centre de Lectura, dues de les seves ballarines, Anna Carazo Anglada i Paola Torrijos Escuer, van actuar per posar punt i final al programa.
El programa es pot veure íntegrament seguint aquest enllaç http://canalreustv.xiptv.cat/1moncat/capitol/cap-178-reus-capital-de-la-cultura-catalana
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES