Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Carnaval a l’Hospital de Dia de la Residència Monterols

foto ok carnaval HdEl passat dia 8 de febrer es va celebrar a l’Hospital de Dia de la Residència Monterols l’esperada festa de carnaval. Com cada any, els nostres usuaris, envaïts per l’esperit carnavalesc, s’impliquen, en funció de les seves possibilitats, en la preparació d’aquesta festa.
 
D’unes simples bosses de la brossa, cartolina i paper de cel·lofana surten grans moments de riures, alegria i il·lusió. Tot això integrat dintre d’un context psicoterapèutic i neurorehabilitador.
 
Entre barreges de passat i de present, nostàlgia, alegria i gratitud, porten records passats de com celebraven ells els carnavals a la seva joventut i de com, al present, segueixen intentant no oblidar-se viure en l’aquí i en l’ara, i girar al compàs de l’actualitat en carnaval com tothom.
 
Es treballa també l’orientació temporal, psicomotricitat… durant la preparació de les disfresses, i també es treballa en un record, el nou record que s’afegirà a les seves memòries, malgrat que a vegades oblidin que es troba allí.
 
Volem agrair la col·laboració de tot l’equip d’Hospital de Dia i en especial Judith i Maria, que ho han fet possible tot.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES