Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

XXIV Curs Anual d'Esquizofrènia a Madrid

 
El passat dia 28, 29 i 30 de novembre es va celebrar el XXIV Curs Anual d'Esquizofrènia a Madrid, aquesta edició amb el títol de: "Psicosis, Superación y Ayuda Mútua".
 
Marisa Cortizo i Sonia Alvela, psicòlogues clíniques de la Unitat de Rehabilitació Hospitalària de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata de Reus, van participar amb la presentació i autoria de 5 treballs en format pòster.
 
Amb els següent títols:
 
" Estamos explorando correctamente el maltrato en Salud Mental?", treball elaborat per Sonia Alvela, Marisa Cortizo, Claudia Morelló, Alba Navarrete i Alfonso Gutiérrez-Zotes.
 
" El gigante me hace jugar: abordaje terapéutico de un caso de esquizofrenia y juego patológico", amb l'autoria de Claudia Morelló i Marisa Cortizo.
 
" Manejando las voces: terapia cognitivo conductual grupal, para las alucinaciones auditivas persistentes", de Marisa Cortizo i Claudia Morelló.
 
- "Experiencias traumáticas en la infancia y sintomatologia disociativa en esquizofrenia" autoria de Sonia Alvela i Alba Navarrete
 
- " Estudio descriptivo de la impulsividad en una muestra de pacientes con sintomatologia psicótica" amb Sonia Alvela i Alba Navarrete com autores.
 
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES