Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Visita a la URPI per Sant Jordi

“La lectura és un dret universal. Sant Jordi, una festa per a tots i totes”


El Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil, IBBYcat, juntament amb el Departament d’Educació cada any dóna l’oportunitat d’aproximar l’escriptura i la lectura a les Unitats Hospitalàries,  pels voltants de Sant Jordi, oferint visites d’escriptors/es de forma voluntària per tal que l’alumnat ,que està ingressat, gaudeixi de la visita d’un/a autor/a i participi d’una jornada festiva.

Enguany, el dia 28 d’abril 2023, a la URPI (Hospital Universitari Institut Pere Mata), Hospital Sant Joan de Reus, ens ha visitat la Judit Robert, una escriptora local que viu a Mont-roig del Camp i que treballa a la biblioteca del seu municipi compartint la seva passió amb famílies i nois i noies, i ens ha preparat una sessió de 2 hores on la lectura i la papiroflexia, “papiro contes” , tal com diu la Judit, s’han unit per uns instants i on hem gaudit d’escoltar i conversar amb una experta en literatura infantil i juvenil. Ens ha signat algun dels seus llibres.
 
L’objectiu d’aquesta sessió ha estat potenciar el plaer per la lectura a través del contacte directe de l’alumnat amb l’autora i les seves obres. L’alumnat, juntament amb la docent de la Unitat, li han regalat un “Lapbook” fet a l’aula de l’hospital, un punt de llibre, un retrat per agrair la seva visita a l’URPI tan complerta. Una visita molt lúdica i divertida. L’any vinent més.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES