Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

El Govern constitueix la Taula sobre Salut Mental

 
  • Té l’objectiu d’exercir un impuls i lideratge de l’abordatge integral de les polítiques en l’àmbit de la Salut Mental.
  • A través del Pacte, Catalunya es posiciona en el rànquing europeu de salut mental.
 
El dia 14 de juny, Pere Aragonès i Garcia, ha encapçalat la constitució de la Taula del Pacte Nacional de Salut Mental de Catalunya, on ha posat de manifest que és "una prioritat de país que necessita tota la força col·lectiva, social, de serveis públics i també prioritat de recursos" i ha de ser "un dels pactes més importants d'aquesta legislatura i dels propers anys".
 
És una taula participativa, oberta i estretament vinculada al sector de la salut mental del país, amb representació de les principals entitats i associacions, així com la taula del tercer sector, passant per familiars i primeres persones o especialistes en salut mental. L'Hospital Universitari Institut Pere Mata, a través del seu director gerent Francesc Xavier Arrufat, és membre d'aquesta Taula.
 
La missió, els objectius i l'estratègia en matèria de salut mental, han estat abordats a aquesta primera reunió celebrada el dimarts.
 
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES