Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Menja't el tarro ("Motivatron" una medicació receptada des de Teràpia Ocupacional)


Amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental des de l'Hospital de dia d'adults de Reus, de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata, s'organitza al llarg de tota la setmana un seguit de dinàmiques amb la finalitat de reflexionar sobre aspectes que incideixen en la salut mental.
 
Es crea una nova "medicació" sota el nom de Motivatron que inclou diferents medicacions indicades per diferents àrees de la persona:
- Esportin (activitat física)
- Creatinin (creativitat)
- Alimentin (alimentació saludable)
- Socialitron (relacions socials - participació comunitària)
- Cuidazepam (hàbits d'autocura)
 
En els diferents dies s'han treballat aquestes àrees i cada persona usuària ha identificat les píndoles de salut que els poden ajudar a millorar la seva salut mental, elaborant-se cada un el seu "tarro" .
 
Es crea un racó en l'Hospital de dia, de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata, on es poden trobar les medicacions amb totes les píndoles pensades pels usuaris i usuàries del grup.
 
Dijous dia 10 d'octubre es va preparar un esmorzar saludable del que van participar usuaris i l'equip de l'Hospital de Dia (HD) de Reus i, posteriorment es va realitzar una masterclass de zumba per l'instructora Mar S.
 
Podeu consultar el prospecte menja't el tarro en aquest enllaç
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES