Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Sessió informativa sobre els trastorns de la conducta alimentària

 
Professionals del CAP Borges i del Centre de Salut Mental d'Adults (CSMA) de Reus de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata van fer una sessió informativa sobre Trastorns de la Conducta Alimentària als professors de l'Institut Fontanelles de Les Borges davant de l'augment d'alumnes amb aquest problema.
 
Se'ls van donar eines per poder reconèixer adolescents amb aquest problema i se'ls va explicar el circuit a seguir en cas que en detectin algun cas.
 
La idea és que en futures intervencions més concretes amb l'alumnat, de l'Institut hi puguin participar professionals del Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil (CSMIJ) que també realitzen tasques assistencials a l'ABS de Les Borges.
 
En la xerrada hi van intervenir la infermera de Salut i Escola M. José Hernández, la pediatra Nuria Sanz, la directora del CAP Borges Elena Taverna i la psiquiatra del Centre de Salut Mental d'Adults Montserrat Solé.
 
Hi van assistir la gran part dels professors i va ser un projecte més del treball conjunt CAP Les Borges-Institut Fontanelles.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES