Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Mes de la Salut Mental a Reus


Aquest proper dia 10 d’octubre és el Dia Mundial de la Salut Mental i el passat 10 de setembre va ser el dia Mundial de la Prevenció del Suïcidi. En el marc de la celebració d’aquestes dues dates, entitats del sector, sota l’aixopluc de la regidoria de Benestar i la regidoria de Salut de l’Ajuntament de Reus han organitzat el Mes de la Salut Mental.

Connecta amb la vida, aquest és el missatge que des dels diferents col·lectius que treballen amb i per les persones amb trastorn mental s’ha volgut transmetre. El Castell del Cambrer de Reus acollirà el primer acte el proper 3 d’octubre, la conferència inaugural sota el títol Trenquem els mites del suïcidi a càrrec del Dr. Paco Arrufat. Fundació Pere Mata hi participarà amb l’organització de visites programades als Serveis Laborals de l’entitat i Fundació Villablanca en l’exposició d’artistes.

Sota un mateix fil conductor, les persones i el trastorn mental, la proposta intenta aportar les diferents perspectives; que és el trastorn mental, l’artteràpia, les experiències, la inserció laboral,  amb l’objectiu d’apropar i donar visibilitat les persones amb trastorn mental. La projecció i col·loqui del documental Veus contra l’estigma clourà la programació. Esperem que serveixi per sensibilitzar i canviar mirada de tots els que s’apropin als actes.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES