Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Jornada en Salut Mental. Reunió anual de fisioteràpia de la secció territorial del Camp de Tarragona

 
El passat dissabte 17 d’octubre es va celebrar la reunió anual de la secció territorial del Camp de Tarragona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Aprofitant l’esmentada reunió es va dur a terme una jornada de formació que es va poder seguir en línia pel canal de Youtube del col·legi i així poder arribar a un major nombre de fisioterapeutes.
 
La temàtica escollida aquest any ha estat la salut mental  amb l’objectiu de promoure’n el coneixement en el col·lectiu, així com la prevenció de l’exclusió de les persones que n’han estat diagnosticades, ja que són temes de candent actualitat en el sistema sanitari i en la societat i el / la  fisioterapeuta ha de tenir la formació adequada com a part de l’equip sanitari. Es pretén iniciar un moviment associatiu i de treball interdisciplinari entre diversos professionals de l’àmbit per reforçar les seves estructures i coneixements en un marc d’evidència científica.
 
En  aquestes jornades hi  han participat tres persones treballadores del Grup Pere Mata. De l’Hospital Universitari Institut Pere Mata: Ester Bermúdez, fisioterapeuta del Centre Sociosanitari Monterols i Ariadna Cabestany  terapeuta ocupacional del Centre Sociosanitari Monterols i de l’Unitat de Rehabilitació Hospitalària. De Villablanca Social en Lluís Rovira director de la Residència Bellissens. L’Ester Bermúdez va presentar i moderar les jornades, l’Ariadna Cabestany va parlar de les contencions amb la ponència titulada “Deslliguem en salut mental” i en Lluís Rovira va incidir en la seva presentació en analitzar els mites associats a la salut mental i explicar quines són les actituds més adequades dels professionals en l’abordatge de la persona usuària amb problemes de salut mental.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES