Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Usuaris del SRC el Vendrell a la festa intercultural de la dona

 
Les persones usuàries del Servei de Rehabilitació Comunitària (SRC) del Vendrell, de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata, han estat participants actius en la festa intercultural de la dona del Vendrell.
 
La Taula Comunitària del Vendrell, en la que participen diferents associacions i recursos comunitaris de la localitat incloent l’SRC del Vendrell, va organitzar el passat divendres, 3 de març, la Festa Intercultural de la Dona. Els actes es van celebrar a la plaça Nova i al Museu Deu, ambdós ubicats al centre del municipi.
 
Persones usuàries del nostre servei van participar col·laborant en el muntatge de l’espai conjuntament amb els organitzadors del Casal Cívic amb el que realitzen l’activitat de pintura “A quatre mans”.  D’altres persones usuàries es van incorporar més tard per gaudir de la festa.
 
Valorem molt positivament que hagin comptant amb nosaltres per formar part de l’organització de l’esdeveniment ja que això ens permet ampliar les nostres accions comunitàries augmentant els rols que poden anar assumint els nostres usuaris, no només com espectadors  sinó com membres actius de la comunitat.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES