Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Tercer enviament de propostes pel confinamenet del SRC de Tarragona

 
Aquests dies de confinament preventiu a causa de l’emergència sanitària pel Coronavirus, (la COVID-19) els professionals de l’equip del Servei de Rehabilitació Comunitària (SRC) de Tarragona (de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata) continuem treballant i preparant propostes a fer des de casa; Volem contribuir a que les hores a casa siguin més amenes, divertides i profitoses.
 
Les propostes per aquest cap de setmana són:
 
CREATIU
Gràcies al COVID-19 hem descobert o re-descobert moltes aplicacions que ens permeten comunicar-nos.
Us ha passat que quan feu una videotrucada, o fem els grups virtuals per Skype, no sabeu com subjectar el móvil o la Tablet??
Doncs ara ja no ens passarà més!
Suport pel móvil o Tablet
 
ESPORT:
Continuem amb una mica d’esport, per a que tothom pugui fer alguna cosa, us presentem dues rutines molt diferents, esperem que us agradin. A MOURE’S!!!!
Cardio sin saltos
Abdominales En Silla En Casa
https://youtu.be/uokqwh5Aydk
 
CULTURA:
El fet de no sortir de casa no ens impedeix gaudir d’algunes de les ofertes culturals que normalment trobem a museus, exposicions, cinema, etc… Us convidem a donar “una volta” per aquestes opcions virtuals!!
 
Expedicions a l’antic Egipte
El monasteri Vermell, en Sohag, la mesquita madrassa del sultán Barquq, la tomba Menna o la reina Meresankh III a un cop de click.
 
El ministeri de Turisme i Antiguitats d’Egipte obre cada dia un nou monument a Facebook i a la seva web. https://www.lavanguardia.com/cultura/20200408/48381868322/visita-virtual-tumbas-antiguo-egipto-coronavirus.html
 
Tour Virtual Casa Batlló
Bones notícies per tots aquells que no ens podeu venir a veure en persona; Casa Batlló us obra les portes de la joia de Gaudí en un Tour virtual que farà les delícies dels més intrèpids tafaners.
 
Una veritable aventura a través de la qual tindreu el privilegi de descobrir en primícia els racons secrets més amagats de l’obra modernista. 360º de conceptes gaudinians per conèixer, infinites al·lusions a la mare naturalesa per part del qui fou el precursor d’un nou estil i un aura de misteri flotant en l’espai que envolta al visitant de principi a final de visita.
 
Ets un curiòs insaciable? No deixis passar aquesta oportunitat!
 
RELAX:
I pels moments en els que ens puguem trobar més angoixats* (veure article final on es parla del maneig d’emocions que podem tenir com la por i/o l’ansietat) o simplement ens vingui de gust tenir un moment per nosaltres, aquí teniu dos opcions (un cop entreu dins de l’enllaç en trobareu moltes més) que us poden ajudar a fer-ho!!
 
És molt important trobar un espai on ens permetem desconnectar d’allò que ens envolta i connectar amb nosaltres, amb el moment present! REGALA’T UN MOMENT AIXÍ…., saps un secret…., T’HO MEREIXES!
 

Vídeo relajación guiada Mindfulness 1
La relajación está asociada a sentimientos de paz, energía, autoaceptación y mejora de la felicidad. Su función es reducir los síntomas físicos relacionados con el estrés y la ansiedad, pretende ayudarnos a sentirnos menos preocupados acerca del pasado y el futuro, además de enseñarnos a disfrutar mejor del tiempo presente.
https://www.youtube.com/watch?v=ihQbuY1zUf0

Yoga para principiantes
Se refiere a una tradicional disciplina física y mental que se originó en la India. El yoga enfatiza la meditación y la liberación.
https://www.youtube.com/watch?v=a01D1PzTVFc
 
PENSAR:
Avui us proposem un clàssic ; el SUDOKU amb quatre nivells , tria el teu i endavant!!! També teniu un petit problemilla d’edats per resoldre, ànims amb tot ; )
 
 
ARTÍCLE D’INTERÈS
 
CORONAVIRUS: ¿CÓMO GESTIONAR EL MIEDO Y LA ANSIEDAD?.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES