Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Finalitzem el segon cicle de xerrades del SRC Tarragona, de l'HU Institut Pere Mata

 
Durant l’estiu i principis de la tardor al Servei de Rehabilitació Comunitària (SRC) de Tarragona, que gestiona l’Hospital Universitari Institut Pere Mata, s’ha realitzat el segon cicle de xerrades amb temàtiques tant diverses com; el voluntariat, la dieta saludable, coneix la Fundació Onada,  la recuperació  en primera persona, etc…
 
Les xerrades s’han realitzat dins del marc del programa d’estiu del SRC on el principal objectiu és promoure la participació activa dels usuaris i de les usuàries del centre, i per això  es va realitzar una assemblea on les persones usuàries van determinar quins temes d’interès volien tractar.
 
Amb aquest espai de debat des de l’equip rehabilitador vam fomentar que durant el procés de decidir les temàtiques de les xerrades, el focus es centrés en la participació activa dels usuaris i de les usuàries amb  interessos comuns i han decidit la priorització de les mateixes.
 
Les xerrades han estat realitzades per persones expertes en cada una de les àrees, tant al servei com en diferents recursos comunitaris de la ciutat, (ASSIR, seu de la Federació Catalana de Voluntariat, etc…) . D’aquesta manera s’ha pogut treballar l’exploració i vinculació a recursos que podien ser desconeguts per a les nostres persones usuàries.
 
La valoració del segon cicle de xerrades del SRC de Tarragona ha estat molt positiva tant per part dels usuaris i usuàries com de l’equip rehabilitador el centre.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES