Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

El SRC Reus, amb La Marató: punts de llibre solidaris a les biblioteques municipals

 
Amb motiu de la marató d’aquest any, dedicada a la salut mental, usuaris/es i professionals del Servei de Rehabilitació Comunitària (SRC) de Reus, de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata, hem posat en marxa un projecte de venda de punts de vida solidaris elaborats al Servei, amb la col·laboració de les biblioteques municipals Xavier Amorós i Pere Anguera.
 
S’han habilitat uns mostradors a les entrades d’aquests centres, on s’exposa lectura relacionada amb la salut mental i les malalties mentals, juntament amb els punts de llibre solidaris que es poden adquirir per 1 €.
 
El projecte s’ha iniciat al SRC coincidint amb la setmana de la Salut Mental, per tal de treballar la implicació dels usuaris/es en els diferents actes preparats amb aquest motiu a la ciutat. Cadascuna de les persones que formen part del SRC ha pogut crear el seu/s punts de llibre per aportar al projecte. Si no podeu passar pe les biblioteques i voleu adquirir-ne per col·laborar podeu posar-vos en contacte directament amb el Servei de Rehabilitació Comunitària de Reus (977 310340, 639984999 i cdreus@peremata.com).
 
Gràcies per la vostra participació!
 
 
 
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES