Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Propostes pel primer cap de setmana de maig del SRC de Tarragona

Qui de nosaltres hagués pensat, que això del confinament preventiu s’allargaria fins al maig?…, Doncs així ha estat; és veritat que anem aconseguint noves fites; primer va ser el retorn d’algunes feines no essencials, que la canalla pogués sortir una hora al dia, i sembla que a partir del dissabte dia 2, podrem sortir de manera individual a fer esport al carrer. Això ens va molt bé als SRC (Servei de Rehabilitació Comunitària) Runners de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata.
 
Però hem de continuar amb les mesures de prevenció i ser conscients que hem d’evitar contagis i rebrots…, i això és molt important!!!
 
Aquest cap de setmana tenim varies coses apuntades al calendari: el primer de maig i el dia de la mare!
 
1er de Maig: cada any l’1 de maig és reivindica el dia del treball, hi ha manifestacions i lluites sindicals, però saps realment perquè es fa el primer de maig, i no un altre dia?
 
 
Primer diumenge de maig: Dia de la mare: El dia de la mare no té una data fixa, se celebra el primer diumenge de maig. Què en penseu d’aquesta celebració? Teniu costum de celebrar-ho? podeu fer-nos arribar els vostres comentaris a l’adreça de correu: srctarragona@gmail.com.
 
Ara sí, comencem amb les propostes que us hem preparat per aquest cap de setmana: Descarregueu-vos la proposta


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES